Spring til indhold
ForsideUddannelser

Studenterorganisationer

For nogle er det lyden af knitrende film på den gode gamle biografmanér, der trækker. For andre er det deltagelse i det studenterpolitiske arbejde og for en rigtig stor del, er det frivilligt arbejde i AAU's caféer. Om du vil være blandt de aktive studerende er helt op dig selv, og det samme er gældende for din eventuelle arbejdsindsats, der kan være alt fra beskeden til passioneret. Fælles for alle studenterforeningerne er, at de altid er glade for folk, der tager initiativ.

Historisk Forening

Historisk forening er studenterforening tilknyttet Historiestudiet. Foreningens formål er at sikre og fremme den faglige og sociale udvikling på Historiestudiet for de dertil tilknyttet studerende.

POLIS

POLIS (Politologi, IT-ledelse og Samfundsfag) er en social og faglig forening for studerende tilknyttet Institut for Politik og Samfund ved Aalborg Universitet. Foreningens bestyrelse består af studerende fra forskellige semestre.

Foreningens primære formål er at skabe og vedligeholde et socialt miljø på uddannelsen og på den måde både styrke det faglige og sociale engagement på studiet. Det gør de fx gennem bararrangementer, faglige arrangementer, hyttetur, studieture, fælles julefrokost og grillfest.