Nyhed fra CUBB - Center for udvikling af borgerinddragende beskæftigelsesindsatser

Vellykket Street-level bureaucracy-konference afholdt på Aalborg Universitet i Sydhavnen

Den 14. til 16. juni blev den fjerde Street-level bureaucracy-konference afholdt på Aalborg Universitet i Sydhavnen. På konferencen deltog 160 forskere fra hele verden. Der blev afholdt 28 sessioner samt to keynote-oplæg og en round table-diskussion.

Lagt online: 30.06.2022

Af Alberte Alsø Dokkedal, videnskabelig assistent, CUBB
Foto: CUBB

Street-level bureaucracy (SLB) er et emne, der går på tværs af mange samfundsvidenskabelige interesseområder, hvorfor der på årets SLB-konference blev præsenteret papers og projekter, som på forskellig vis illustrerede den variation, der eksisterer inden for forskningen i SLB. Der var bl.a. sessioner omhandlende digitale organisationer, migration og integration samt co-production.

SLB-konferencen har tradition for at tiltrække nogle af de mest erfarne forskere på området som for eksempel Michael Lipsky og Evelyn Brodkin, samtidig med at den er populær blandt nyere forskere på området. Det gør, at der på SLB-konferencen skabes et unikt rum for faglig sparring og udvikling, hvorfor vi allerede nu ser meget frem 2024, hvor konferencen igen løber af stablen.

Vil du vide mere?