Nyhed fra CUBB - Center for udvikling af borgerinddragende beskæftigelsesindsatser

Dorte Caswell anerkendt for ”Årets artikel” af European Policy Analysis

Dorte Caswell anerkendt for ”Årets artikel” af European Policy Analysis

Redaktørerne af det anerkendte tidsskrift European Policy Analysis har givet professor Dorte Caswell prisen for bedste forskningsartikel i 2020.

Lagt online: 07.06.2021

Artiklen hedder “Talking policy into being—How street‐level bureaucrats and vulnerable unemployed talk about labor market participation”. Den handler om hvordan medarbejderne i jobcentrene i praksis gør politik til virkelighed i deres samtaler med udsatte borgere. Implementering af politiske intentioner om at bringe flere udsatte i beskæftigelse er ikke (kun) en abstrakt størrelse. Det skal ske i praksis blandt andet gennem samtaler. Derfor er det interessant at se nærmere på hvordan borgernes arbejdsmarkedsperspektiver gribes i samtalerne og hvordan et generelt arbejdsmarkedsperspektiv enten forbliver abstrakt eller gøres helt konkret ved at blive knyttet til bestemte arbejdsfunktioner, erfaringer eller fælleskaber i disse samtaler.

Hvert år kårer redaktørerne af European Policy Analysis den af deres artikler, som har bidraget med den højeste videnskabelige kvalitet og ypperlighed på området for policy-forskning.

Læs mere på Institut for Sociologi og Socialt Arbejdes hjemmesid
 


Læs artiklen

Flere nyheder fra CUBB

Se listen